Vinete Pentru Iarna La Borcan

La mine au intrat doar 500 ml de suc de rosii. Daca mai este nevoie se mai pune lichid.

Cristina S World Vinete Coapte Pentru Iarna

Le ungem cu usturoi pisat si le punem in borcane mici le legam si le fierbem la bain marie timp de o ora.

Vinete pentru iarna la borcan. Pregătirea este destul de simplă iar rezultatul este excelent. Reteta de vinete coapte la borcan pentru iarna este una extrem de simpla eu o pregatesc atunci cand nu mai am loc in congelator pe care de obicei il umplu cu fructe sunt o mare iubitoare a retetelor cu vinete si nu ratez nicio ocazie sa le pregatesc in fel si chip. Vinete coapte la borcan pentru iarna.

Vinetele trebuie sa fie uleioase pentru ca iarna le da un gust bun. Am scris in reteta. Recunosc faptul ca nu prea le cumpar proaspete pe timpul iernii deoarece nu au niciun gust.

Lichidul nu trebuie sa fie fierbinte. Poate fi un pic mai mult mai putin in functie de cum asezi feliile de vinete in borcan. Vă prezentăm o rețetă de vinete georgiene la borcan pentru iarnă cu o aromă incredibilă picante și foarte apetisante.

Vinete cu ardei la borcan perfect vara dar si ca conserva de iarna cu vinete si ardei macerate si sterilizare foarte gustos poate fi garnitura sau salata sau chiar o gustare de sine statatoare. Vinete marinate la borcan. Se umplu borcanele doar putin mai mult de 3 4 apoi se pune deasupra cam de 1 cm ulei de floarea soarelui.

Vinete coapte pastrate in borcan pentru iarna reprezinta solutia cea mai buna de a pastra vinetele atunci cand spatiul din congelator nu este suficient. Mie imi ajung cele de 400 ml. La 1 kg de vinete cantarite coapte si bine scurse eu adaug 1 lingurita rasa de sare neiodata cea pentru muraturi si 3 4 linguri de ulei.

Pentru vinetele cu usturoi la borcan vinete curatate taiate felii stropite cu sare apoi prajite pe ambele parti. Asa am ajuns sa fac vinete marinate la borcan. Acum vreo doi ani a aparut soacra cu aceasta conserva.

Borcanele trebuie sa fie sterilizate dupa metoda pe care am descris o aici. Această gustare este destinată tuturor iubitorilor de legume picante și aromate. Ma gandesc ca atunci cand locuiesti la bloc spatiul este mic si depozitarea trebuie facuta astfel incat sa putem avea cat mai multe legume si fructe peste iarna.

Luase reteta de la o nepoata care o luase de la o verisoara care etc. 3 vinete nu 3 kg si 3 borcane. Le poti steriliza si la bain marie daca iti e mai usor.

Am pus pulpa usor sarata de vinete in fiecare borcan pana aproape de buza. Vă recomandăm să preparați vinete georgiene după această rețetă și nu veți regreta. Puteti folosi borcane mai mici sau mai mari.

Promit ca e ultimul preparat cu vinete de anul acesta. Punem 2 polonice de otet diluat intr un borcan de 800g taiem cativa catei de usturoi punem 3 4 vinete le presam usor apoi punem iar usturoi iar vinete pana se umple borcanul. Intra cam 1 vanata borcan de 800 g.

Vinetele cu usturoi la borcan se servesc la fripturi sau la musaca. Pe restul le puteti gasi aici m am gandit eu dupa ce am facut zacusca paste vinete umplute si altele ca ar merge si un fel de muratura cu vinete. Se amesteca totul bine apoi se pune in borcane sterilizate inainte.

Vinete la borcan pentru iarna.

Vinete In Sos De Rosii Pentru Iarna Diva In Bucatarie

Vinete Marinate La Borcan Un Deliciu Pentru Iarna

Salată De Vinete La Borcan Limba Soacrei O Gustare Delicioasă Picantă și Perfectă Pentru Iarnă Bucatarul

Vinete Cu Ardei La Borcan O Gustare Picantă Foarte Gustoasă și Economică Bucatarul

Reteta De Vinete Coapte La Borcan Youtube

Vinete Coapte La Borcan Pentru Iarna Diva In Bucatarie

Vinete Si Dovlecei In Ulei La Borcan Pentru Iarna Gina Bradea

Salata De Vinete La Borcan Pentru Iarna Lecturi Si Arome

Reteta Vinete La Borcan Pentru Iarna


You have just read the article entitled Vinete Pentru Iarna La Borcan. You can also bookmark this page with the URL : https://malayhasind.blogspot.com/2021/01/vinete-pentru-iarna-la-borcan.html

0 Response to "Vinete Pentru Iarna La Borcan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel