Brigitte Sfat Primul Sot

După ce primul ei soț s a stins din viață brigitte sfăt l a întâlnit pe cel care avea să i devină al doilea soț nimeni altul decât ovidiu torj. într o emisiune tv brigitte sfăt a rememorat drama prin care a trecut spunând că nu poate să nu se gândească că ar fi putut exista şansa să l salveze pe bărbatul pe care l a iubit foarte mult.

Tragedie Brigitte Sfat In Stare De Soc Mi Am Gasit Sotul Mort In Pat Si Cum A Fost Posibil Asa Ceva Cancan Ro

Viața lor a fost lapte și miere împreună la început așa cum se întâmplă în viața multor cupluri iar după aceea aceștia chiar au locuit împreună aproximativ patru ani de zile mai exact în perioada 2006 2010.

Brigitte sfat primul sot. După mai puţin de doi ani de la căsătoria cu octavian sfăt brigitte a devenit văduvă soţul ei decedând urma unui infarct la vârsta de doar 38 de ani. In primul rand ar trebui sa stim ca numele de fata al sotiei lui ilie nastase a fost brigitte szeifert apoi dupa prima casatorie a devenit sfat prin casatoria cu octavian sfat si evident torj dupa casatoria cu ovidiu. în scurt timp s a căsătorit cu un om de afaceri octavian sfăt care deţinea o discotecă un club mai multe restaurante şi două vile în timişoara.

Cea mai mare pierdere a fost însă moartea primul său soţ. Brigitte sfăt este o femeie puternică şi a reuşit să treacă peste toate greutăţile vieţii. Cei doi soti s au certat cumplit insa acum spun ca totul a fost dat.

în anul 2000 cei doi s au căsătorit şi în 10 ianuarie 2001 s a născut robert fiul vedetei. Florin pastrama a agresat o pe brigitte in plina strada. în tot acest timp brigitte l a cunoscut pe cel care îi va deveni primul soţ octavian sfăt.

Ce stim noi despre brigitte sfat in afara de faptul ca a facut puscarie si ca este a suta sotie a lui ilie nastase. Brigitte sfat fosta sotie a lui ilie nastase si actualul sau sot florin pastrama au fost protagonistii unui scandal monstru intr o parcare a unui supermarket. Brigitte sfăt s a făcut cunoscută la începutul anilor 2000 după ce a câştigat concursul top model românia.

Fost Sot Brigitte Sfat Stirile Kanal D

Fostul Soț Al Lui Brigitte Snopit In Bătaie De Un Bărbat Gelos A Atentat La Jumătatea Lui Intr Un Club și Cancan Ro

Ovidiu Torj Vrea Să Iși Ia Fiica De La Brigitte Sfăt Fostul Soț Al Vedetei Iși Susține Fiul Nu Se Droghează Mai Degrabă Ea Are Probleme

Brigitte Sfăt Tocmai A Aflat Vestea Trei Ani Si Patru Luni De Inchisoare Cu Executare Romaniatv Net Mobi

Exclusiv Fostul Soț Al Lui Brigitte Sfăt Turnat La Poliție De Un Membru Dj Project Detalii Stupefiante Despre Unul Dintre Cele Mai Ample Dosare De Prostituție Din Romania Impact

Cu Cine A Mai Fost Căsătorită Brigitte Inainte De Florin Pastramă

Perchezitii Timisoara Fostul Sot Al Lui Brigitte Sfat Nastase Ovidiu

Fostul Sot Al Lui Brigitte Sfat Face Turul Europei Wowbiz

Brigitte Sfăt Si A Dus Fata Să Si Vadă Tatăl Interlop Click Mobile


You have just read the article entitled Brigitte Sfat Primul Sot. You can also bookmark this page with the URL : https://malayhasind.blogspot.com/2020/12/brigitte-sfat-primul-sot.html

0 Response to "Brigitte Sfat Primul Sot"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel